Amarant voor iedereen

Kind en gezin

Kinderen met een ontwikkelingsachterstand of met een verstandelijke beperking tot 18 jaar en hun gezin krijgen bij ons de ondersteuning en zorg die bij hen past. Wij ondersteunen thuis, op school of in de wijk. We denken graag met je mee, zodat je de beste keuze kunt maken voor je kind.

Kind en gezin

Jongere

Net als je vrienden en vriendinnen wil jij een prettig leven. Dicht bij de mensen zijn van wie jij houdt. Werk en school zijn ook belangrijk voor je. Kleine problemen los jij zelf op. Pas als het niet vanzelf gaat, wil je ondersteuning en de hulp van anderen. Amarant begeleidt je bij de dingen die niet vanzelf gaan. Samen met jou en jouw directe omgeving zoeken we het antwoord op jouw vragen.

Jongere

Volwassene

Jij hebt je draai gevonden. Je leeft, woont en werkt prettig. En wanneer nodig, vraag en krijg je begeleiding. Een veilig gevoel. Maar er is meer. En je kunt meer. Nieuwe dingen leren. Andere ervaringen opdoen. 

Volwassene

Oudere

Gezond oud worden in een veilige omgeving. Daar heeft Amarant alle aandacht voor. Wij begeleiden onze oudere cliënten zo veel mogelijk in hun vertrouwde omgeving. Zolang dat goed gaat, blijven mensen zelfstandig.

Oudere

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon