Carnavalsvereniging de Veerse Plekkers bestaat 44 Jaar

maandag, 13 februari 2017

Carnavalsvereniging de Veerse Plekkers van de Amarant Groep bestaat 44 jaar. En dat gaan ze vieren op vrijdag 24 februari van 18.30 tot 22.00 uur in hun residentie op ’t Hooge Veer aan de Bredaseweg 375 in Tilburg. Bewoners, buurtgenoten en bevriende carnavalsverenigingen zijn van harte welkom om weer eens op een ouderwetse manier carnaval te komen vieren.

Een reeks bands gaat zorgen voor de juiste carnavalssfeer. Te beginnen met huisband De Goatebloazers. Vervolgens is het de beurt aan Koel Serveren, De Buskes, Nog 1tje dan, Koppent, waarna de De Gaotebloazers afsluiten.

Menslievende zorg

De Amarant Groep biedt ondersteuning, zorg en behandeling aan mensen met een beperking. Dat doen ze met als motto ‘Samen voor menslievende zorg en ondersteuning’. De huis-Carnavalsvereniging is een mooi voorbeeld. "De verbinding met de wijk is een belangrijk uitgangspunt in onze organisatie", vertelt Anneke Matthijssen. Zij is coach recreatie op ‘t Hooge Veer. "De omwonenden van het terrein krijgen daarom allemaal een uitnodiging voor ons jubileum op 24 februari. We hopen dat er mensen komen uit de wijk, zodat ze zien dat er leuke dingen gebeuren in onze organisatie."

Sinds 1973

De Veerse Plekkers vieren al sinds 1973 carnaval op ’t Hooge Veer. Ze gaan graag bij andere carnavalsvierders langs en omgekeerd komen andere verenigingen en orkesten uit Tilburg en omgeving langs op het terrein van de Amarant Groep aan de Bredaseweg. Samen in polonaise, op naar het 44-jarig bestaan.

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon