Symposium: Samenwerken voor zorgintensieve kinderen en gezinnen in Midden Brabant

donderdag, 02 februari 2017

 

Symposium 22 maart 2017

De zorg voor een kind met een beperking of ontwikkelingsachterstand heeft grote impact op het hele gezin: je komt in een wereld waarin niets meer vanzelfsprekend is. En toch wil je graag zo gewoon mogelijk je kind opvoeden en ook voldoende aandacht geven aan broertjes en zusjes.

Als ouders zelf een verstandelijke beperking hebben is het belangrijk om te kijken welke ondersteuning zij nodig hebben om zo zelfstandig en veilig mogelijk hun kinderen te laten opgroeien. Ook hier speelt de omgeving en het netwerk rondom het gezin een grote rol.

Tijdens het symposium gaan we in gesprek met verwijzers en zorgpartners over de mogelijkheden die we vanuit de Amarant Groep bieden aan zorgintensieve kinderen en zorgintensieve gezinnen. Dit doen we namelijk niet alleen, maar door intensieve samenwerking met ouders zelf en met professionals in zorg en onderwijs.

Het symposium vindt plaats in Kinderdienstencentrum Kobalt. Frans Siemerpad 24, Tilburg. Van 13.30 t/m 18.00 uur. Meld u nu aan via www.symposiumamarantgroep.nl

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon