Verkiezingsbijeenkomsten in klare taal

dinsdag, 21 februari 2017

De Tweede Kamer verkiezingen zijn belangrijk. Zeker voor mensen die afhankelijk zijn van zorg, of voor mensen met een arbeidsbeperking. In de week voor de verkiezingen organiseert het Leercentrum van de Amarant Groep drie bijeenkomsten in Tilburg, Breda, en Bergen op Zoom die informatief zijn en leuk.

Duidelijke uitleg

ProDemos legt tijdens deze bijeenkomsten in duidelijke en begrijpelijke taal uit wat het programma is van de politieke partijen en hoe het stemmen in zijn werk gaat. Speciaal voor mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB), autisme, of met een niet aangeboren hersenletsel (NAH) is uitleg in begrijpelijke taal en in een rustig tempo heel belangrijk om een goede en afgewogen keuze te maken.

Aantrekkelijk programma

Alice en Tony, van Theater Jaap, zorgen voor een ludieke start van de bijeenkomst en ProDemos verzorgt de workshop over wat de Tweede Kamer doet, wat de politieke partijen willen, en hoe je moet stemmen.

Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Familie en andere belangstellenden zijn ook welkom.

TILBURG

Zaterdag 4 maart van 13:30 tot 16:00
Amarant Academie, Montfortanenlaan 13
5042 CT Tilburg

 BREDA

Woensdag 8 maart van 19:30 tot 22:00
’t Haeghje, Wethouder van Haperenstraat 28
4813 AM Breda

 BERGEN OP ZOOM

Zaterdag 11 maart van 13:30 tot 16:00
AC Pauwer Billrothstraat 4
4624 XP Bergen op Zoom

 

Volg ons op social media

youtube icon  facebook icon  twitter icon  linkedin icon